Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet blomkålskarry

Cremet blomkålskarry

med bagte kartoffeltern og koriandernaan

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi en vidunderligt fyldig og cremet blomkålskarry med lækre ingredienser. Karryen har en bund af kokosmælk og hakkede tomater og får en spændende, krydret smag med ingefærpasta, spidskommen, hvidløg og vores færdige krydderiblandinger Mild Mahal og Curry-on. Vi serverer vores karry med lune, fristende koriandernaan.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

10 g

Ingefærpasta

2 stk

Tomat

4 g

Curry-On

300 g

Kartofler

2 g

Spidskommen, stødt

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Løg

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

1 stk

Blomkålsbuketter

2 stk

Naanbrød

(Indeholder: Hvede, Gluten, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

1 dl

Vand til sauce

1 tsk

Salt til gryderet

1 spsk

Smør til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3947 kJ
Kalorier (kcal)943 kcal
Fedt46.1 g
Mættet fedt23.8 g
Kulhydrat133.4 g
Sukker41.2 g
Protein37.8 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Tag smør ud af køleskabet.

Skær kartofler (uskrællede) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak løg fint.

Hak tomat groft. 

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie og smør i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt blomkål, ingefærpasta, spidskommen, Mild Mahal, Curry-On og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav karry
4

Tilsæt kokosmælk, tomat, vand og grøntsagsbouillon.

Krydr med salt og et nip peber, og lad simre under låg på middelhøj varme i 13-15 min, eller indtil blomkålen er mør.

Varm naanbrød
5

Imens, hak koriander fint.

Bland koriander, smør, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Placer naanbrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med hvidløgssmør.

Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil sprøde.

Kom færdigbagte kartofler i karryen, og vend sammen. 

Server
6

Anret karry i dybe tallerkener.

Server med koriandernaan.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image