Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften laver vi en vidunderligt fyldig og cremet blomkålskarry med lækre ingredienser. Karryen har en bund af kokosmælk og hakkede tomater og får en spændende, krydret smag med ingefærpasta, spidskommen, hvidløg og vores færdige krydderiblandinger Mild Mahal og Curry-on. Vi serverer vores karry med lune, fristende koriandernaan.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
10 g
Ingefærpasta
2 stk
Tomat
4 g
Curry-On
300 g
Kartofler
2 g
Spidskommen, stødt
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
35 g
Tomatpuré
1 stk
Løg
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
1 stk
Blomkålsbuketter
2 stk
Naanbrød
(Indeholder: Hvede, Gluten, Mælk)
¼ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning
1 dl
Vand til sauce
1 tsk
Salt til gryderet
1 spsk
Smør til smør
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællede) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak løg fint.
Hak tomat groft.
Opvarm olivenolie og smør i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt blomkål, ingefærpasta, spidskommen, Mild Mahal, Curry-On og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, tomat, vand og grøntsagsbouillon.
Krydr med salt og et nip peber, og lad simre under låg på middelhøj varme i 13-15 min, eller indtil blomkålen er mør.
Imens, hak koriander fint.
Bland koriander, smør, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Placer naanbrød på en bageplade med bagepapir, og pensl med hvidløgssmør.
Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil sprøde.
Kom færdigbagte kartofler i karryen, og vend sammen.
Anret karry i dybe tallerkener.
Server med koriandernaan.