
Cremet bacontortelloni
med stegt zucchini og frisk basilikum
Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde og bacon . Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og ost! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
140 g
Bacon, tern
2 stk
Tomat
1 stk
Zucchini
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 pose
Basilikum
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.

Sænk til middel varme.
Tilsæt pasta, og steg videre i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, vand [1 dl | 2 dl], kyllingebouillon, Mamas Favorit og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente' og saucen er let tyknet.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost, chiliflager og basilikum.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.