Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili og frisk basilikum. Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
2 stk
Tomat
1 stk
Zucchini
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 pose
Basilikum
1 dl
Vand (trin 4)
Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, zucchini og tomat i 4-5 min, eller indtil gylden og mør.
Sænk til middel varme.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Tilsæt madlavningsfløde, vand [1 dl | 2 dl], kyllingebouillon, Mamas Favorit og finrevet ost, og rør rundt.
Lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente' og saucen er let tyknet.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med basilikum.
Drys med chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.