HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Bacontortelloni
topBanner
Cremet bacontortelloni

Cremet bacontortelloni

med stegt zucchini og frisk basilikum

Populær

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:One PanHurtigBørnevenlig
Allergener:ÆgGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, tern

2 stk

Tomat

220 g

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSennep, Soja)

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)735 kcal
Energi (kJ)3077 kJ
Fedt34.62 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat70.16 g
Sukker14.6 g
Protein32.44 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

2

Skær tomat og zucchini i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg tomat og zucchini med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil møre. Krydr med et nip salt og peber.

4

Tilsæt hvidløg og pasta til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middel varme. OBS: Pastaen skal ikke koges inden den steges.

5

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], kyllingebouillon, Mamas Favorit og finrevet ost, og lad simre i 3-4 min, eller indtil 'al dente' og let tyknet. Tilsæt halvdelen af bacon, og vend sammen. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende bacon og basilikum. Drys med chiliflager. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.