Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Cremet bacontortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet bacontortelloni

Cremet bacontortelloni

med stegt zucchini og frisk basilikum

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

2 stk

Tomat

1 stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)819 kcal
Energi (kJ)3426 kJ
Fedt44 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat69.9 g
Sukker15 g
Protein32.9 g
Salt4.2 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Ovnsteg bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gylden og sprød.

Forbered grøntsager
2

Skær tomat og zucchini i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg tomat og zucchini
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil møre. Krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt hvidløg og pasta
4

Tilsæt hvidløg og pasta til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middel varme. OBS: Pastaen skal ikke koges inden den steges.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand* [2 spsk | 4 spsk], kyllingebouillon, Mamas Favorit og finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil 'al dente' og let tyknet. Tilsæt halvdelen af bacon, og vend sammen. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende bacon og basilikum. Drys med chiliflager. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image