Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
2 stk
Tomat
1 stk
Zucchini
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gylden og sprød.
Skær tomat og zucchini i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil møre. Krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt hvidløg og pasta til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middel varme. OBS: Pastaen skal ikke koges inden den steges.
Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand* [2 spsk | 4 spsk], kyllingebouillon, Mamas Favorit og finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil 'al dente' og let tyknet. Tilsæt halvdelen af bacon, og vend sammen. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende bacon og basilikum. Drys med chiliflager. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.