HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Bacontortelloni
topBanner
Cremet bacontortelloni

Cremet bacontortelloni

med stegt zucchini og frisk basilikum

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ÆgGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, tern

2 stk

Tomat

220 g

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSoja)

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)819 kcal
Energi (kJ)3426 kJ
Fedt44 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat69.9 g
Sukker15 g
Protein32.85 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gylden og sprød.

2

Skær tomat og zucchini i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil møre. Krydr med et nip salt* og peber*.

4

Tilsæt hvidløg og pasta til stegepanden, og steg videre i 1-2 min. Sænk til middel varme. OBS: Pastaen skal ikke koges inden den steges.

5

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], vand* [2 spsk | 4 spsk], kyllingebouillon, Mamas Favorit og finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil 'al dente' og let tyknet. Tilsæt halvdelen af bacon, og vend sammen. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende bacon og basilikum. Drys med chiliflager. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.