Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chicken Kiev

Chicken Kiev

med ovnbagte rodfrugter & aioli

Hør lige her - saftigt, gennemstegt kyllingbryst fyldt med smeltende aromatisk hvidløgssmør. Fileten er dækket af sprød, gyldenstegt panering, og det smager bare helt fantastisk. Ikke overbevist endnu? Ærligt talt, Chicken Kiev kan sagtens være den bedste kyllingeret i dit repertoire. Hvis du - eller nogen i familien for den sags skyld - ikke har bragt en gaffel med Chicken Kiev til munden endnu, er det obligatorisk at tage chancen nu! Sammen med lækre, bagte rodfrugter og vidunderligt god aioli, er det et festmåltid at glæde sig til!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pastinak

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Rødbede

60 g

Spinat

2 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)506 kcal
Energi (kJ)2115 kJ
Fedt33.1 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat12.59 g
Sukker1.3 g
Protein38.79 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

 Bag grøntsager
1

Tag smør* ud af køleskabet. Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland smør*, hvidløg og 1/2 persille med et nip salt* og peber* i en lille skål. Stil til side. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv. Fyld med hvidløgssmør. Fold sammen.

Paner kylling
3

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko og resterende persille med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Tilbered kylling
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min. 

Tilsæt spinat
5

Bland spinat med bagte grøntsager. Vend indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med overskydende hvidløgssmør fra bagepladen. Server med aioli og citronbåde.