HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChicken Kiev
topBanner
Chicken Kiev

Chicken Kiev

med ovnbagte rodfrugter & aioli

Hør lige her - saftigt, gennemstegt kyllingbryst fyldt med smeltende aromatisk hvidløgssmør. Fileten er dækket af sprød, gyldenstegt panering, og det smager bare helt fantastisk. Ikke overbevist endnu? Ærligt talt, Chicken Kiev kan sagtens være den bedste kyllingeret i dit repertoire. Hvis du - eller nogen i familien for den sags skyld - ikke har bragt en gaffel med Chicken Kiev til munden endnu, er det obligatorisk at tage chancen nu! Sammen med lækre, bagte rodfrugter og vidunderligt god aioli, er det et festmåltid at glæde sig til!

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægsennepgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Pastinak

40 g

Kyllingebrystfilet

30 g

Bredbladet persille

2.67 spsk

Citron

1 stk

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Rødløg

Rødbede

Spinat

Hvidløgsfed

Panko

(Indeholdergluten)

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Æg*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2115.2288 kJ
Kalorier (kcal)505.5518 kcal
Fedt33.1052 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat12.5925 g
Sukker1.3 g
Protein38.7865 g
Salt0.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag smør* ud af køleskabet. Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland smør*, hvidløg og 1/2 persille med et nip salt* og peber* i en lille skål. Stil til side. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv. Fyld med hvidløgssmør. Fold sammen.

3

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko og resterende persille med et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min. 

5

Bland spinat med bagte grøntsager. Vend indtil spinaten er faldet sammen.

6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med overskydende hvidløgssmør fra bagepladen. Server med aioli og citronbåde.