Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chicken Kiev

Chicken Kiev

med bagte grøntsager & aioli

Hør lige her - saftigt, gennemstegt kyllingbryst fyldt med smeltende aromatisk hvidløgssmør. Fileten er dækket af sprød, gyldenstegt panering, og det smager bare helt fantastisk. Ikke overbevist endnu? Ærligt talt, Chicken Kiev kan sagtens være den bedste kyllingeret i dit repertoire. Hvis du - eller nogen i familien for den sags skyld - ikke har bragt en gaffel med Chicken Kiev til munden endnu, er det obligatorisk at tage chancen nu! Sammen med lækre, bagte rodfrugter og vidunderligt god aioli, er det et festmåltid at glæde sig til!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Gulerod

60 g

Spinat

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Pastinak

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Rødbede

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)506 kcal
Energi (kJ)2115 kJ
Fedt33.11 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat12.59 g
Sukker1.3 g
Protein38.79 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

 Bag rodfrugter
1

Tag smør* ud af køleskabet.Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland smør*, hvidløg, citronskal, 1/2 persille, et nip salt* og peber* i en lille skål. Stil til side. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv. Fyld med hvidløgssmør. Fold sammen. 

Paner kylling
3

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland panko, resterende persille, et nip salt* og peber* i en anden dyb tallerken. Vend forsigtigt kylling i æg* og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

Tilbered kylling
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min.

Tilsæt spinat
5

Bland spinat med bagte grøntsager. Vend indtil spinaten falder sammen.

Server
6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med overskydende hvidløgssmør fra bagepladen. Server med aioli og citronbåde.