Skip to main content
Kyllingeempanadas og guacamole

Kyllingeempanadas og guacamole

med majssalsa og tortillachips

Latinamerikansk streetfood er noget af det lækreste og friskeste, du kan forestille sig. Her har vi skabt et premium-streetfoodmåltid med empanadas og fantastisk tilbehør, hvor vi kombinerer ingredienser i topklasse med trin, der er nemme at følge. Så kan du nemt skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.

Allergener:
Gluten
Milk
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

360 g

Kyllingempanadas

1 stk

Majs

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

50 g

Græsk ost

½ stk

Lime

½ stk

Rød chili

75 ml

Fraiche

1 stk

Avocado

75 g

Tortillachips

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til guacamole

1 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

Næringsindhold

Energi (kJ)4048 kJ
Kalorier (kcal)967 kcal
Fedt56.6 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat80.5 g
Sukker12.3 g
Kostfibre8.2 g
Protein23.4 g
Salt4.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium151.8 mg
Calcium10.6 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/220°C (varmluft).

Fordel empanadas på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-17 min, eller indtil gennemvarme og gyldenbrune.

2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

3

Imens, skær lime i både.

Hak tomat og løg fint.

Smuldr græsk ost.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

4

Bland majs, tomat, løg, et skvæt limesaft, olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Top salsa med græsk ost og chili.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt og et nip peber, og bland med fraiche i en mellemstor skål.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

6

Anret empanadas med majssalsa, guacamole, tortillachips på tallerkener.

Server med resterende limebåde.