Latinamerikansk streetfood er noget af det lækreste og friskeste, du kan forestille sig. Her har vi skabt et premium-streetfoodmåltid med empanadas og fantastisk tilbehør, hvor vi kombinerer ingredienser i topklasse med trin, der er nemme at følge. Så kan du nemt skabe et måltid, der både imponerer og smager himmelsk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
360 g
Kyllingempanadas
1 stk
Majs
1 stk
Tomat
½ stk
Rødløg
50 g
Græsk ost
½ stk
Lime
½ stk
Rød chili
75 ml
Fraiche
1 stk
Avocado
75 g
Tortillachips
¼ tsk
Salt til guacamole
1 spsk
Olie til salsa
¼ tsk
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 220°C/220°C (varmluft).
Fordel empanadas på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-17 min, eller indtil gennemvarme og gyldenbrune.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Imens, skær lime i både.
Hak tomat og løg fint.
Smuldr græsk ost.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Bland majs, tomat, løg, et skvæt limesaft, olivenolie og salt i en mellemstor skål.
Top salsa med græsk ost og chili.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med salt og et nip peber, og bland med fraiche i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret empanadas med majssalsa, guacamole, tortillachips på tallerkener.
Server med resterende limebåde.