
Cheeseburger
med rødløg, ketchup & sennep
Jaaa, burgere til middag! Her er en hurtig opskrift på cheeseburgere, som kan laves lige så let på grillen som på komfuret. Varme briocheboller omfavner saftige bøffer toppet med smeltet mozzarella, tomat, rødløg og salat. Ketchup og sennep giver den perfekte finish. Bare sæt tænderne i!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Hakket oksekød
3 g
Italian Style
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
2 stk
Briocheboller
½ stk
Løg
1 stk
Tomat
50 g
Ketchup
75 g
Blandet salat
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt
Fremgangsmåde
Bland hakket oksekød, Italian Style, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og en smule peber*.
Form fars til bøffer [1 pr. person], og stil til side på en tallerken. TIPS: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Drys mozzarella ud over bøfferne, når de har 2 min tilbage, og dæk til med sølvpapir eller et låg.
Læg briocheboller direkte på en ovnrist, og bag i 3 min. GRILL: Skær briochebollerne over, og læg dem på grillen i 2-3 min, eller indtil de er varme og sprøde.
Hak løg fint. Hak tomat groft.
Skær briocheboller over, og smør med ketchup og sennep. Fyld med løg, bøf, tomat og salat. Bland resterende salat med en smule olivenolie*, salt* og peber*.