topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheeseburger

Cheeseburger

med rødløg, ketchup & sennep

Jaaa, burgere til middag! Her er en hurtig opskrift på cheeseburgere, som kan laves lige så let på grillen som på komfuret. Varme briocheboller omfavner saftige bøffer toppet med smeltet mozzarella, tomat, rødløg og salat. Ketchup og sennep giver den perfekte finish. Bare sæt tænderne i!

Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

3 g

Italian Style

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

2 stk

Briocheboller

½ stk

Løg

1 stk

Tomat

50 g

Ketchup

75 g

Blandet salat

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)326 kcal
Energi (kJ)1366 kJ
Fedt18.38 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat10.63 g
Sukker6 g
Protein31.9 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bland fars
1

Bland hakket oksekød, Italian Style, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og en smule peber*.

Form bøffer
2

Form fars til bøffer [1 pr. person], og stil til side på en tallerken. TIPS: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Drys mozzarella ud over bøfferne, når de har 2 min tilbage, og dæk til med sølvpapir eller et låg. 

Varm boller
4

Læg briocheboller direkte på en ovnrist, og bag i 3 min. GRILL: Skær briochebollerne over, og læg dem på grillen i 2-3 min, eller indtil de er varme og sprøde.

Forbered grøntsager
5

Hak løg fint. Hak tomat groft. 


Server
6

Skær briocheboller over, og smør med ketchup og sennep. Fyld med løg, bøf, tomat og salat. Bland resterende salat med en smule olivenolie*, salt* og peber*.