HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCheeseburger
topBanner
Cheeseburger

Cheeseburger

med rødløg, ketchup & sennep

Hurtigt

Jaaa, burgere til middag! Her er en hurtig opskrift på cheeseburgere, som kan laves lige så let på grillen som på komfuret. Varme briocheboller omfavner saftige bøffer toppet med smeltet mozzarella, tomat, rødløg og salat. Ketchup og sennep giver den perfekte finish. Bare sæt tænderne i!

Allergener:sennepmælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Tomat

12.5 g

Italian Style

50 g

Blandet salat

50 g

Hakket oksekød

2 stk

Sennep

(Indeholdersennep)

¼ tsk

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Ketchup

Løg

Briocheboller

(Indeholdermælk, æg, glutenKan indeholdesesam, soja, nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2520.5984 kJ
Kalorier (kcal)602.4375 kcal
Fedt26.1413 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat53.825 g
Sukker13.9 g
Protein39.42 g
Salt4.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bland hakket oksekød, Italian Style, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og en smule peber*.

2

Form fars til bøffer [1 pr. person], og stil til side på en tallerken. TIPS: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Drys mozzarella ud over bøfferne, når de har 2 min tilbage, og dæk til med sølvpapir eller et låg. 

4

Læg briocheboller direkte på en ovnrist, og bag i 3 min. GRILL: Skær briochebollerne over, og læg dem på grillen i 2-3 min, eller indtil de er varme og sprøde.

5

Hak løg fint. Hak tomat groft. 


6

Skær briocheboller over, og smør med ketchup og sennep. Fyld med løg, bøf, tomat og salat. Bland resterende salat med en smule olivenolie*, salt* og peber*.