Er du vild med cæsarsalat, så skal du prøve denne opskrift! Her laver vi wraps med ovnbagt kylling, sprød salat, tomat og en cremet fraiche-hvidløgsmayonnaise. Vi serverer vores cæsar-inspirerede kyllingewraps med vidunderlig oreganobagt pastinak og gulerod. Denne ret er også perfekt, hvis du vil forberede maden på forhånd.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
37.5 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
280 g
Kyllingebryst
1 g
Oregano, tørret
1 stk
Salat
1 stk
Gulerod
2 stk
Pastinak
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær pastinak (uskrællede) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Krydr kylling med salt og Mamas Favorit, og dryp med en smule olivenolie.
Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær tomat i tynde skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Overfør kylling til en skål, når kartoflerne har 5 min tilbage, og træk kødet i strimler med to gafler.
Vend kylling med hvidløgsmayonnaise i skålen, og krydr med et nip salt og peber.
Bland olivenolie, salat, tomat og et nip salt og peber i en anden skål.
Fordel salat og kylling på tortillabrød, og rul sammen til wraps.
Del wraps på midten, og anret på tallerkener.
Server med rodfrugter.