Skip to main content
Cæsar-inspireret kyllingewrap
Cæsar-inspireret kyllingewrap

Cæsar-inspireret kyllingewrap

med oregano-rodfrugter og hvidløgsmayonnaise

Er du vild med cæsarsalat, så skal du prøve denne opskrift! Her laver vi wraps med ovnbagt kylling, sprød salat, tomat og en cremet fraiche-hvidløgsmayonnaise. Vi serverer vores cæsar-inspirerede kyllingewraps med vidunderlig oreganobagt pastinak og gulerod. Denne ret er også perfekt, hvis du vil forberede maden på forhånd.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

37.5 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Salat

1 stk

Gulerod

2 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3029 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt31.2 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat66.3 g
Sukker17.1 g
Protein45.1 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær pastinak (uskrællede) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Ovnbag kylling
2

Krydr kylling med salt og Mamas Favorit, og dryp med en smule olivenolie.

Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær tomat i tynde skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløgsmayonnaise
4

Bland mayonnaise, fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav wraps
5

Overfør kylling til en skål, når kartoflerne har 5 min tilbage, og træk kødet i strimler med to gafler.

Vend kylling med hvidløgsmayonnaise i skålen, og krydr med et nip salt og peber.

Bland olivenolie, salat, tomat og et nip salt og peber i en anden skål.

Fordel salat og kylling på tortillabrød, og rul sammen til wraps.

Server
6

Del wraps på midten, og anret på tallerkener.

Server med rodfrugter.