Har du lyst til en vegetarisk salat, som indeholder alle komponenterne til en syndig og snasket burgermenu? Og har du desuden brug for, at maden står klar i en fart? Vores Hurtige burgersalat med plantefars er din redning. Den er klar på under 15 minutter, og så smager den helt fantastisk!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Små kartofler, forkogte
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
½ stk
Rødløg
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder: Soja)
1 spsk
Olie til kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til vegetarisk protein
1 dl
Vand til vegetarprotein
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt kartofler, og knus med bunden af et glas til 1 cm tykkelse. Krydr med salt og et nip peber.
Steg i 7-8 min, eller indtil gennemvarme, vend et par gange undervejs.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør og vand, og kog i 30 sek, eller indtil smør er smeltet.
Imens, skær tomat i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.
Bland srirachamayonnaise, worcestershiresauce, ketchup, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret salat, grøntsager og plantefars i skåle, og drys plantefars med gouda.
Server kartofler i en skål.
Top salat med halvdelen af thousand island-dressing, og top kartofler med den resterende del.