Skip to main content

Hurtig burgersalat med plantefars

med sprøde knuste kartofler og thousand island-dressing

3.5
(13)

Har du lyst til en vegetarisk salat, som indeholder alle komponenterne til en syndig og snasket burgermenu? Og har du desuden brug for, at maden står klar i en fart? Vores Hurtige burgersalat med plantefars er din redning. Den er klar på under 15 minutter, og så smager den helt fantastisk!

Tags:
Lynhurtig
Vegetarisk
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Æg
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Små kartofler, forkogte

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

1 stk

Salat

125 g

Cherrytomater

½ stk

Løg

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til vegetarisk protein

1 dl

Vand til vegetarprotein

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3239 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt43.7 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat59 g
Sukker11.2 g
Kostfibre14.7 g
Protein29.7 g
Salt5.3 g
Potassium243.2 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Knus kartofler
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt kartofler, og knus med bunden af et glas til 1 cm tykkelse. Krydr med salt og et nip peber.

Steg i 7-8 min, eller indtil gennemvarme.

Steg plantefars
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg plantefars med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt smør og vand, og steg videre i 30 sek, eller indtil smørret er smeltet.

3

Imens, halver cherrytomater.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.

Bland srirachamayonnaise, worcestershiresauce, ketchup, salt og et nip peber i en lille skål.

4

Anret salat, grøntsager og plantefars i skåle, og drys plantefars med gouda.

Server kartofler i en skål.

Top salat med halvdelen af thousand island-dressing, og top kartofler med den resterende del.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image