Har du lyst til en vegetarisk salat, som indeholder alle komponenterne til en syndig og snasket burgermenu? Og har du desuden brug for, at maden står klar i en fart? Vores Hurtige burgersalat med plantefars er din redning. Den er klar på under 15 minutter, og så smager den helt fantastisk!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Små kartofler, forkogte
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
1 stk
Salat
125 g
Cherrytomater
½ stk
Løg
50 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
1 spsk
Olie til kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til vegetarisk protein
1 dl
Vand til vegetarprotein
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt kartofler, og knus med bunden af et glas til 1 cm tykkelse. Krydr med salt og et nip peber.
Steg i 7-8 min, eller indtil gennemvarme.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør og vand, og steg videre i 30 sek, eller indtil smørret er smeltet.
Imens, halver cherrytomater.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.
Bland srirachamayonnaise, worcestershiresauce, ketchup, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret salat, grøntsager og plantefars i skåle, og drys plantefars med gouda.
Server kartofler i en skål.
Top salat med halvdelen af thousand island-dressing, og top kartofler med den resterende del.