Hurtig burgersalat med plantefars
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig burgersalat med plantefars

med sprøde knuste kartofler og thousand island-dressing

Har du lyst til en vegetarisk salat, som indeholder alle komponenterne til en syndig og snasket burgermenu? Og har du desuden brug for, at maden står klar i en fart? Vores Hurtige burgersalat med plantefars er din redning. Den er klar på under 15 minutter, og så smager den helt fantastisk!

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Små kartofler, forkogte

160 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder: Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til vegetarisk protein

1 dl

Vand til vegetarprotein

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3151 kJ
Kalorier (kcal)753 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat57.7 g
Sukker10.4 g
Protein27.7 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt kartofler, og knus med bunden af et glas til 1 cm tykkelse. Krydr med salt og et nip peber. 

Steg i 7-8 min, eller indtil gennemvarme, vend et par gange undervejs.

Steg plantefars
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg plantefars med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt smør og vand, og kog i 30 sek, eller indtil smør er smeltet.

3

Imens, skær tomat i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak fint.

Bland srirachamayonnaise, worcestershiresauce, ketchup, salt og et nip peber i en lille skål.

4

Anret salat, grøntsager og plantefars i skåle, og drys plantefars med gouda.

Server kartofler i en skål.

Top salat med halvdelen af thousand island-dressing, og top kartofler med den resterende del.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image