HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBuffaloblomkål
topBanner
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Kartofler

30 g

Blomkål

4 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

60 g

Panko

(Indeholdergluten)

Panamad

Tomat

Agurk, piccolo

Agurk

Blandet salat

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)422 kcal
Energi (kJ)1766 kJ
Fedt35.59 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat22.77 g
Sukker9.8 g
Protein2.76 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* til en panering i en anden skål. Vend panering i skålen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.