topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

550 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

60 g

Blandet salat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

75 g

Fraiche

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)422 kcal
Energi (kJ)1766 kJ
Fedt35.59 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat22.77 g
Sukker9.9 g
Protein2.76 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* til en panering i en anden skål. Vend panering i skålen med blomkål.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

Lav salat
5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.