Skip to main content
Buffaloblomkål

Buffaloblomkål

med BBQ-sauce, grøn salat & kartoffelbåde

4.2
(209)

Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

550 g

Blomkål

100 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

60 g

Blandet salat

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep, Sulfitter)

75 g

Fraiche

Næringsindhold

Kalorier (kcal)422 kcal
Energi (kJ)1765.7 kJ
Fedt35.6 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat22.8 g
Sukker9.8 g
Kostfibre1 g
Protein2.8 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Paner blomkål
2

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* til en panering i en anden skål. Vend panering i skålen med blomkål.

Bag blomkål
3

Fordel blomkål på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

Lav salat
5

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.