
Sæt gaflen i velsmagende, panerede og ovnristede blomkålbuketter og gyldenristede kartoffelbåde, top med lækker BBQ-sauce og nyd af den himmelske gode smag. Den forfriskende salat gør dette til en perfekt afbalanceret ret.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
550 g
Blomkål
100 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
60 g
Blandet salat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep, Sulfitter)
75 g
Fraiche

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Panamad og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* til en panering i en anden skål. Vend panering i skålen med blomkål.

Fordel blomkål på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Skær tomat i 2 cm tern. Hak agurk groft.

Vend salat, tomat, agurk og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Anret kartofler, blomkål og salat på tallerkener. Dryp med BBQ-sauce. Server med fraiche.