BBQ-paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-paneret grillost

BBQ-paneret grillost

med ovnbagte fritter og saftig kålsalat

I aften frister vi med grillost som vi panerer i BBQ-sauce og panko krydret med cajunkrydderier. Samtidigt bager vi fritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med kål, æble, tranebær og honning-ingefærdressing. Vi serverer herlighederne med en cremet fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Egg
Senf
Milk
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

75 ml

Fraiche

500 g

Kartofler

50 g

Panko

½ stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

20 g

Tranebær

200 g

Grillost

1 stk

Æble

50 g

Honning-ingefærdressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Vand til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4125 kJ
Kalorier (kcal)986 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt26.8 g
Kulhydrat106.5 g
Sukker33.9 g
Kostfibre8.8 g
Protein35.6 g
Salt6.6 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav fraichedressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, tranebær, snittet kålsalat, honning-ingefærdressing og salt i en stor skål.

Forbered panering
4

Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Steg grillost
5

Vend grillost i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret grillost, fritter og kålsalat på tallerkener.

Server med fraichedressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image