I aften frister vi med grillost som vi panerer i BBQ-sauce og panko krydret med cajunkrydderier. Samtidigt bager vi fritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med kål, æble, tranebær og honning-ingefærdressing. Vi serverer herlighederne med en cremet fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
75 ml
Fraiche
500 g
Kartofler
50 g
Panko
½ stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
20 g
Tranebær
200 g
Grillost
1 stk
Æble
50 g
Honning-ingefærdressing
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Vand til panering
1 spsk
Mel til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland æble, tranebær, snittet kålsalat, honning-ingefærdressing og salt i en stor skål.
Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).
Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Anret grillost, fritter og kålsalat på tallerkener.
Server med fraichedressing.