
BBQ-marineret kylling
med bulgursalat & aioli
I denne opskrift viser vi, hvordan du bruger enkle ingredienser og gode smage i en kombination, der får både børn og voksne til at slikke tallerkenen ren - altså, hvis de kan lide mad med frugt. Både BBQ-marineret kylling, aioli og bulgursalat med saftige bidder af appelsin, dild og friske grøntsager lyder af sommer, og de dejlige farver lyser op på tallerkenen. Uanset vejret derude, er det en forfriskende ret, der løfter stemningen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Tomat
stk
Agurk
1 pose
Purløg
4 g
Kyllingebouillon
120 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Agurk, piccolo
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Appelsin
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand
Fremgangsmåde
Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon. Lad simre i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær rødløg i tynde skiver. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Skær igennem med en skarp kniv til to tynde bøffer. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Stil til side i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt BBQ-sauce. Vend med kylling.
Hak tomat og agurk groft. Hak purløg fint. Skær appelsin i 1 cm tern.
Bland tomat, agurk, purløg og appelsin i gryden med bulgur. Smag til med salt* og peber*.
Anret bulgursalat, BBQ-kylling og bløde rødløg på tallerkener. Server med aioli.