BBQ-marineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med bulgursalat & aioli

I denne opskrift viser vi, hvordan du bruger enkle ingredienser og gode smage i en kombination, der får både børn og voksne til at slikke tallerkenen ren - altså, hvis de kan lide mad med frugt. Både BBQ-marineret kylling, aioli og bulgursalat med saftige bidder af appelsin, dild og friske grøntsager lyder af sommer, og de dejlige farver lyser op på tallerkenen. Uanset vejret derude, er det en forfriskende ret, der løfter stemningen.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

stk

Agurk

1 pose

Purløg

4 g

Kyllingebouillon

120 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Agurk, piccolo

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Appelsin

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)494 kcal
Energi (kJ)2066 kJ
Fedt14.43 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat46.39 g
Sukker17.2 g
Protein39.51 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og bouillon. Lad simre i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Skær igennem med en skarp kniv. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde. Stil til side i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kylling og 1/2 BBQ-sauce. Steg i 3-4 min på hver side.

Forbered frugt & grønt
4

Hak tomat og agurk groft. Hak purløg fint. Skær appelsin i 1 cm tern.

Bland bulgursalat
5

Vend tomat, agurk, purløg og appelsin i gryden med bulgur. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt resterende BBQ-sauce til panden, når kyllingen er færdigstegt. Opvarm i 1 min. 

Server
6

Anret bulgursalat, BBQ-kylling og rødløg på tallerkener. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image