Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød

Hurtig Sloppy Joe med BBQ-krydret oksekød

med gouda og rødkåls-gulerodsslaw

"Sloppy Joe" er en amerikansk sandwich bestående af en krydret kødsauce toppet i en burgerbolle. Og som navnet antyder, må der gerne være masser af det, og det må gerne svine lidt. Vi topper vores Sloppy Joe med revet gouda for ekstra lækkerhed, og serverer den med en sprød slaw med rødkål og gulerod for lidt friskhed.

Tags:
Lynhurtig
10 min prep
Hurtig
Allergener:
Egg
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Gluten
Milk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

225 g

Hakket oksekød

5 g

BBQ-krydderi

35 g

Tomatpuré

1 stk

Worcestershire sauce

60 g

BBQ-sauce

2 stk

Briocheboller

1 stk

Agurk

75 g

Rødkål, skåret

50 g

Revet gouda

75 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3956 kJ
Kalorier (kcal)945 kcal
Fedt56.3 g
Mættet fedt21.1 g
Kulhydrat69.3 g
Sukker26.5 g
Kostfibre3.9 g
Protein38.5 g
Salt5.4 g
Potassium397.4 mg
Calcium33.3 mg
Iron3 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket oksekød
1

Forvarm ovnen til 220ºC/200ºC (varmluft).

Hak løg fint. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød og løg med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt tomatpuré, smør, BBQ-sauce, worcestershire sauce og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
2

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Lav rødkåls-gulerodsslaw
3

Skær agurk i tynde skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
4

Anret underbolle på en tallerken, og top med kødsauce, gouda og agurk.

Luk med overbolle.

Server med rødkåls-gulerodsslaw.