Skip to main content
Banh mi-inspireret svinekødsbowl
Banh mi-inspireret svinekødsbowl

Banh mi-inspireret svinekødsbowl

med syltede grøntsager og spicy srirachamayo

I aften frister vi med Banh mi-inspireret svinekødsbowl med umamisauce, sød chilisauce og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med svinekød, luftige ris, syltet agurk og gulerod, og så topper vi med srirachamayo, koriander, mynte og sesamfrø.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

1 stk

Agurk

150 g

Jasminris

1 stk

Mynte & koriander

250 g

Svinemørbrad

12 ml

Hvidvinseddike

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

5 g

Sesamfrø

12.5 ml

Sojasauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Vand til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2856 kJ
Kalorier (kcal)683 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat80.3 g
Sukker18.4 g
Kostfibre3 g
Protein34.3 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak gulerod (uskrællet) og agurk fint.

Sylt agurk og gulerod
3

Bland hvidvinseddike, vand, sukker og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen.

Hæld lage fra lige inden servering.

Steg kød
4

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Sænk til middel varme. Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand, og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered urter
5

Imens, pluk mynte og koriander, og riv i mindre stykker.

Server
6

Anret ris, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener.

Top svinemørbrad med sauce fra panden.

Dryp med srirachamayonnaise.

Drys med koriander, mynte og sesamfrø.