HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Svine Og Kalvekødstacos
topBanner
Asiatiske svine- og kalvekødstacos

Asiatiske svine- og kalvekødstacos

med stegt pak choi og stærk srirachadressing

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:One Pan
Allergener:SojaSesamSulfitterGlutenÆgSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderSoja, Sesam, Sulfitter, Gluten)

50 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

1 stk

Lime, økologisk

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)836 kcal
Energi (kJ)3498 kJ
Fedt40.04 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat78.45 g
Sukker14.4 g
Protein38.44 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, rødløg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både.

3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

4

Bland mayonnaise, et skvæt limesaft og lidt sriracha i en lille skål. Smag til med srirachaTIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choiDryp med srirachadressingServer med limebåde.