Skip to main content
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med pulled beans og knasende peanuts

I aften frister vi med en fyldig asiatisk nudelsalat med sprøde grøntsager og pulled beans, som vi marinerer i soyasauce, hvidløg og asiatisk woksauce, inden vi steger den med rødløg. Vi topper vores vidunderlige nudelsalat med knasende peanuts og lime, og chili for et ekstra twist.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam
Byg
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter, Sesam)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

1 stk

Peberfrugt

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Byg, Æg)

1 stk

Gulerod

150 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)762 kcal
Energi (kJ)3190 kJ
Fedt23.3 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat89.7 g
Sukker24.8 g
Kostfibre8.3 g
Protein44.2 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland pulled beans, sojasauce, hvidløg, asiatisk woksauce, sukker [1 tsk | 2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm stave. 

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Bland peberfrugt, agurk og rødløg i en stor skål.

Kog nudler
3

Kom nudler i gryden med kogende vand, og kog i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans og gulerod med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt nudler og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt grøntsager, og vend sammen.

Server
6

Anret nudelsalat og pulled beans i dybe tallerkener.

Drys med peanuts og chiliflager [1/2 pakke, 2P].

Server med resterende limebåde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image