HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Laksegryde
topBanner
Asiatisk laksegryde

Asiatisk laksegryde

med stegte grøntsager og frisk koriander

Spis fisk mindst en gang om ugen, siger de, så vi gør, hvad vi kan, og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fisken koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler, og top med koriander. Gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Tags:pescatarian
Allergener:fiskglutensennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Kokosmælk

250 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

200 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

110 g

Zucchini

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

½ pose

Koriander

½ stk

Chili

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2457.3887 kJ
Kalorier (kcal)587.33 kcal
Fedt46.1594 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat14.2681 g
Sukker7.6 g
Protein28.4263 g
Salt1.1 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 3 cm tern. Opvarm olivenolie* [1 spsk l | 2 spsk] i en anden gryde på høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min, og stil til side i en skål.

2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær lime i både. Hak koriander [1/2 pose, 2P] og chili [1/2 stk, 2P] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde på middelhøj varme, og steg ingefær, hvidløg og halvdelen af chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta, og steg videre i 1-2 min. 

3

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft og et stort nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

4

Fjern skind fra laks, og skær i 3 cm tern. Tilsæt laks til gryden med kokossauce, og lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og vend sammen. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

5

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min. Skyl under koldt vand* i en si.

6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.