HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Laksegryde
topBanner
Asiatisk laksegryde

Asiatisk laksegryde

med stegte grøntsager og frisk koriander

Spis fisk mindst én gang om ugen, siger de, så vi gør, hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fisken koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Tags:Børnevenlig
Allergener:fiskglutensennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Kokosmælk

250 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

150 g

Nudler

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

110 g

Zucchini

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

½ pose

Koriander

½ stk

Chili

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3300 kJ
Kalorier (kcal)789 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt20 g
Kulhydrat69 g
Sukker9 g
Protein36 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde på høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min, og stil til side i en skål.

2

Riv ingefær og hvidløg fint. Skær lime i både. Hak koriander [1/2 pose, 2P] og chili [1/2 stk, 2P] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde på middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og halvdelen af chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta, og steg i 1-2 min.

3

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft og et stort nip salt*, og lad simre i 2-3 min.

4

Fjern skind fra laks, og skær i 3 cm tern på et andet skærebræt. Tilsæt laks til gryden med kokossauce, og lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og vend sammen. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

5

Tilsæt nudler [1/2 pakke, 2P] til gryden med kogende vand*, og kog i 5-6 min. Skyl under koldt vand* i en si.

6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.