HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kyllingesalat
topBanner
Asiatisk kyllingesalat

Asiatisk kyllingesalat

med koriander & lime

Tilfredsstil din sult med denne latterligt gode, enkle og hurtigt tilberedte opskrift på kylling i lækker peanutbuttersauce, der får tænderne til at løbe i vand. Server sammen med en frisk og sprød råkostsalat smagt til med samme gode sataysauce. Giv retten yderligere karakter gennem at toppe med opfriskende koriander, syrlig lime, brændende chili, og crunchy peanuts.

Tags:HurtigOne PanUnder 650 kcal
Allergener:glutensojafiskjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Koriander

100 g

Gulerod

20 g

Agurk

280 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Sataysauce

(Indeholdergluten, soja, fisk, jordnødder)

Kålblanding, skåret

Chili

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Kyllingebrystfilet

Lime, økologisk

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)938.4711 kJ
Kalorier (kcal)224.3 kcal
Fedt6.71 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat2.665 g
Sukker0.7 g
Protein37.245 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv limeskal, og skær lime i både. Hak agurk groft. Riv gulerod (uskrællet). Snit chili fint. Hak koriander groft. Hak peanuts groft.

2

Bland sataysauce, sojasauce, et nip limeskal og et skvæt limesaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min.

4

Vend kålblanding, gulerod, agurk og 1/2 koriander med 1/2 sojadressing i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Tag panden af varmen. Tilsæt resterende sojadressing. Vend sammen med kylling. 

6

Anret salat og kylling i dybe tallerkener. Top med chili, peanuts og resterende koriander. Server med resterende limebåde.