Skip to main content
Asiatisk inspireret ørred med rejer
Asiatisk inspireret ørred med rejer

Asiatisk inspireret ørred med rejer

med frisk nudelsalat og sød chilisauce

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

250 g

Ørred

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Pak choi

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Radiser

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3161 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat70.8 g
Sukker14.6 g
Protein45.2 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær radiser i kvarte.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak pak choi groft.

Halver lime.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og sesamfrø med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Kog nudler
3

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg fisk og rejer
4

Imens, dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme. Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Opvarm en smule olivenolie i den samme stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav nudelsalat
5

Bland radiser, gulerod, nudler, sojasauce, et skvæt limesaft, olivenolie og et nip salt og peber i en stor skål.

Server
6

Anret nudelsalat på tallerkener.

Top med pak choi, rejer og fisk.

Dryp med sød chilisauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image