Amerikansk BLT-briochesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk BLT-briochesandwich

Amerikansk BLT-briochesandwich

med balsamicostegte løg og frisk æblesalat

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en forårspicnic. Her har vi kombineret smage, som (næsten) alle elsker. Vores amerikanske BLT briochesandwich indeholder lunt brød med mayonnaise, sprød bacon, salat og tomat, og serveres med en frisk æblesalat.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

1 stk

Salat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)860 kcal
Energi (kJ)3600 kJ
Fedt52 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat71.9 g
Sukker34.6 g
Protein23.2 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 15 min, eller indtil sprød.

Steg løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1,5 tsk | 3 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i 1/2 cm tykke skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver. 

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Snit forårsløg fint. 

Riv hjertesalat i mindre stykker.

Varm boller
4

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når baconen har 4 min tilbage.

Bland æblesalat
5

Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], vand [1 spsk I 2 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål.

Vend æble, gulerod og forårsløg i skålen.

Server
6

Smør boller med resterende mayonnaise.

Fyld med salat, tomat, bacon og løg.

Server med æblesalat og resterende salatblade.

Drys æblesalat med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].