Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Vi lader vi os inspireres af amerikansk madlavningskunst, og aftenens måltid byder på velkendte klassiker. Vi laver bagekartofler som vi fylder med fraiche, cremet Mac and Cheese som vi topper med sprød bacon, og en dejlig sommersalat med salat, æble, fraiche, mayonnaise, sennep og citron. Samtidigt griller vi BBQ-kylling, og portobellosvampe med gouda.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
50 g
Mayonnaise
300 g
Portobello
550 g
Kyllingebryst
150 ml
Madlavningsfløde
2 stk
Hvidløgsfed
120 g
BBQ-sauce
1 g
Pasta
200 g
Revet gouda
40 g
Finrevet ost
140 g
Bacon, tern
300 ml
Fraiche
15 g
Sennep
1000 g
Bagekartoffel
1 stk
Æble
300 g
Snittet kålsalat
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til slaw
½ tsk
Salt til slaw
1 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Olie til marinade
½ tsk
Salt til marinade
¼ tsk
Salt til dressing
½ tsk
Salt til kød
Forvarm grill på 200°C på middel varme, og pensl med en smule olivenolie.
Riv 4 stykker 30x30 cm sølvpapir, og kom en kartoffel på hver. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pak kartoflerne ind i sølvpapir og grill på grillen i 35-40 min, vend nogle gange undervejs.
TIP: Bag kartofler i ovnen på 220°C/200°C varmluft hvis du ikke har en grill. - Test om kartofler er færdige med en gaffel.
Imens, halver citron.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland fraiche, mayonnaise, sennep, citronsaft, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend salatblanding og æble i skålen.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Stil til side i en skål.
Tilsæt madlavningsfløde, vand, gouda, finrevet ost og salt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil osten er smeltet. Tilføj nu rigatoni og rør rundt.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland olivenolie, halvdelen af hvidløg og salt i en lille skål.
Skær stilk af svamp. Pensl svampe med marinade.
Bland fraiche, resterende hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Kom svampe på grillen, når kartofler har 10 min tilbage. Grill i 4-5 min med bunden ned, indtil gyldne.
Vend svampe, fyld med gouda og grill i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Bland BBQ-sauce og salt i en stor skål. Vend kyllingen i skålen.
Grill kylling i 4-5 min, indtil gylden og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.
TIP: Steg svampe og kylling på en stegepande hvis du ikke har en grill. Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret salat, mac and cheese, kylling, svampe og bagekartofler på tallerkener.
Top mac and cheese med bacon, og bagekartofler med fraiche.