topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Abrikosmarineret kylling

Abrikosmarineret kylling

med gule ris og syrlig agurkesalat

Ris, kylling og grøntsager. Det har du sikkert spist mange gange, men måske ikke på denne måde. I aften koger vi ris, der får en smuk farve og skøn smag ved at koges med karry. Vi steger kyllingen med dejlige krydderier og rører derefter abrikoschutney i. Aftenens grøntsager består af en syrlig agurkesalat med spinat, mynte og lime.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Lime

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

4 g

Curry-on

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2367 kJ
Kalorier (kcal)566 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat70.2 g
Sukker7.8 g
Protein43 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris, Curry-On og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav agurkesalat
2

Imens, hak mynte og agurk groft.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Skyl spinat.

Bland agurk, spinat, mynte, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Steg kylling
3

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.  

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med Mild Mahal i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt abrikoschutney [1/2 pakke, 2P] og vand [1 spsk I 2 spsk], og vend sammen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Server
4

Anret ris, kylling og salat i dybe tallerkener. 

Top med yoghurt.