HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconZucchinifritters
topBanner
Zucchinifritters

Zucchinifritters

med græsk salatost & rødbedesalat

Zucchinifritters med ost er et yderst velsmagende alternativ til de klassiske pommes frittes. Her serveres de med en anderledes, fyldig salat med bagte rødbeder og kartoffel. Salaten får en både sød og syrlig smag af honning og citronsaft. Sprøde græskarkerner og cremet aioli fuldender retten.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægsennepsellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Rødbede

4 g

Bagekartoffel

12.5 g

Zucchini

40 g

Gulerod

4 g

Rødløg

2 stk

Græskarkerner

6.67 spsk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Middelhavsdrøm

Blandet salat

Citron

Honning

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1785.9331 kJ
Kalorier (kcal)426.8483 kcal
Fedt22.9923 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat40.5089 g
Sukker7.6 g
Protein15.29 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødbede (uskrællet) og kartoffel (uskrællet) i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir, dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde. TIP: Sørg for at skære grøntsagerne i korrekt størrelse.

2

Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft, imens grøntsagerne bager. Kom zucchini i et rent viskestykke, og pres så meget væske ud som muligt. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Rist græskarkerner i 3-4 minutter, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken.

3

Pisk æg* i en skål. Tilsæt zucchini, gulerod, rødløg, Middelhavsdrøm og grøntsagsbouillon. Tilsæt smuldret salatost [½ pakke, 2 pers.], og rør godt rundt. Tilsæt hvedemel*. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. TIP: Tag lidt af blandingen op med en ske, tilsæt ekstra hvedemel, hvis farsen er for tynd.

4

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme, og tilsæt olie* så bunden af panden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person). Læg fritters ned i stegepanden, når olien er varm, og tryk dem flade med en palet. Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Skær citron [½ stk, 2 pers.] i både. Bland honning [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.], en smule olivenolie* [2 tsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] og et skvæt citronsaft i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt bagte grøntsager, salat og ristede græskarkerner i skålen, og rør godt rundt.

6

Anret fritters og rødbedesalat. Server med aioli og citronbåde.