Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Zucchinifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zucchinifritters

Zucchinifritters

med græsk salatost & rødbedesalat

Zucchinifritters med ost er et yderst velsmagende alternativ til de klassiske pommes frittes. Her serveres de med en anderledes, fyldig salat med bagte rødbeder og kartoffel. Salaten får en både sød og syrlig smag af honning og citronsaft. Sprøde græskarkerner og cremet aioli fuldender retten.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

½ stk

Zucchini

500 g

Bagekartoffel

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Rødbede

60 g

Blandet salat

1 stk

Citron, økologisk

75 g

Græsk salatost

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

6 spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)717 kcal
Energi (kJ)3001 kJ
Fedt28.27 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat93.17 g
Sukker21.2 g
Protein22.24 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødbede (uskrællet) og kartoffel (uskrællet) i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min. TIP: Sørg for at skære grøntsagerne i korrekt størrelse.

Forbered grøntsager
2

Riv zucchini [1/2 stk, 2P.] groft. Kom zucchini i et rent viskestykke, og pres så meget væske ud som muligt. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 3-4 minutter, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Bland fars
3

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] i en skål. Tilsæt zucchini, gulerod, rødløg, Middelhavsdrøm, grøntsagsbouillon og smuldret salatost [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl], krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. TIP: Tilsæt mere hvedemel, hvis farsen er for tynd.

Steg fritter
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland salat
5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Bland honning [1/2 spsk | 1 spsk], en smule olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] og et skvæt citronsaft i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt rødbede, kartofler, salat og græskarkerner, og rør godt rundt.

Server
6

Anret fritters og rødbedesalat. Server med aioli og citronbåde.