Skip to main content
Zucchini, ricotta and walnut fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zucchini, ricotta and walnut fritters

with roasted potato and dill yoghurt

Allergener:
Nødder
Soja
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Zucchini

40 g

Valnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

2 g

Citronpeber

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

100 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Dild

75 ml

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3211 kJ
Kalorier (kcal)768 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker21.2 g
Protein28.7 g
Salt6.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6