Za'atar-paneret kuller og regnbuefritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Za'atar-paneret kuller og regnbuefritter

Za'atar-paneret kuller og regnbuefritter

med spinat og persille-hvidløgsdip

Denne fiskeret er perfekt, når du leder efter et let og mættende måltid, hvor pandestegt kuller får selskab af den mellemøstlige krydderiblanding za'atar. Mens den za'atar-panerede fisk steges, bager vi regnbuefrites og blander en yoghurtdip med persille og hvidløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Fisk
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Purløg

4 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

½ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2541 kJ
Kalorier (kcal)607 kcal
Fedt19.1 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat67.7 g
Sukker19.3 g
Protein43.4 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bland dip
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Bland hvidløg, persille, aioli, yoghurt, salt og et nip peber i en mellestor skål.

Paner fisk
3

Hak purløg fint.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko, purløg og za'atar i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt spinat
5

Imens, skyl spinat.

Lad færdigbagte regnbuefritter afkøle i 1 min, og vend derefter med spinat.

Server
6

Anret fisk og regnbuefritter på tallerkener.

Server med dip.