Thai haddock and coconut red curry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Thai haddock and coconut red curry

with crispy onions and chilli-garlic oil

Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

30 g

Rød karrypasta

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Citrongræs

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Langkornede hvide ris

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

1 g

Chiliflager

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 g

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1.5 spsk

Olie til salsa

1.5 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3622 kJ
Kalorier (kcal)866 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat94.4 g
Sukker13.4 g
Protein41.5 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image