Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 4 personer. Arme riddere kaldes French toast, og er luftige, bløde briochebrød, der vendes i æg og madlavningsfløde, og steges gyldne i smør. Vi topper vores varmende efterårs-arme riddere med kanelsukker og indkogt æble, honning og frysetørrede blåbær, så køkkenet dufter af kanel og du er kan komme i hyggelig efterårsstemning.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
215 g
Briochebrød
8 g
Frysetørrede blåbær
1 stk
Æble
4 g
Kanel
150 g
Yoghurt
150 ml
Madlavningsfløde
50 g
Honning
2 stk
Æg til dej
2 spsk
Sukker til kanel
1 spsk
Smør til æble
1 spsk
Smør til stegning
Skær brød i 8 skiver.
Pisk æg og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.
Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Smelt smør i en lille gryde på middelhøj varme.
Steg æble, honning og frysetørrede blåbær i 3-4 min.
Fjern fra varmen.
Opvarm smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg brød i 4-5 min på hver side ad omgange, indtil let brunet.
Bland kanel og sukker i en stor skål.
Overfør arme riddere til en tallerken, og drys begge sider med kanelsukker.
Anret arme riddere på tallerkener.
Top med yoghurt og æblekompot.