topBanner
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med kidneybønner & radisesalat

Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini, tomat & persille! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en sprød radisesalat med græsk salatost, agurk, persille og citronsaft.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojamælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Cajun

½ dåse

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Tærtedej

(Indeholdergluten)

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 stk

Citron

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 3)

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3729 kJ
Kalorier (kcal)891 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat85 g
Sukker13 g
Protein31 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Ildfast fad
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Hak persille groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si, og hak groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Ay Cajun-ba, et nip salt* og peber* og halvdelen af persille, og steg videre i 4-5 min.

3

Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.

4

Skær citron i både. Skær agurk i 1 cm tern. Skær radiser i kvarte. Bland smuldret salatost, agurk, radiser, resterende persille, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

5

Krydr yoghurt med et nip salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret pirogger og radisesalat på tallerkener. Server med dressing.