Vegetariske pirogger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med kidneybønner & radisesalat

Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini, tomat & persille! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en sprød radisesalat med græsk salatost, agurk, persille og citronsaft.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ dåse

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Tærtedej

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

100 g

Græsk salatost

1 stk

Citron

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)726 kcal
Energi (kJ)3036 kJ
Fedt27.88 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat81.19 g
Sukker10.6 g
Protein21.64 g
Salt3.7 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Hak persille groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si, og hak groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Ay Cajun-ba, et nip salt* og peber* og halvdelen af persille, og steg videre i 4-5 min.

Bag pirogger
3

Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.

Lav radisesalat
4

Skær citron i både. Skær agurk i 1 cm tern. Skær radiser i kvarte. Bland smuldret salatost, agurk, radiser, resterende persille, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Lav dressing
5

Krydr yoghurt med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret pirogger og radisesalat på tallerkener. Server med dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image