HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Pirogger
topBanner
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med kidneybønner & radisesalat

Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini, tomat & persille! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en sprød radisesalat med græsk salatost, agurk, persille og citronsaft.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfitterglutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Zucchini

1 pakke

Bredbladet persille

4 g

Kidneybønner

½ dåse

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

25 ml

Tomatpuré

1 stk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Tærtedej

(Indeholdergluten)

75 g

Agurk

75 g

Radiser

1 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Citron

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)726 kcal
Energi (kJ)3036 kJ
Fedt27.88 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat81.19 g
Sukker10.6 g
Protein21.64 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Hak persille groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si, og hak groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Ay Cajun-ba, et nip salt* og peber* og halvdelen af persille, og steg videre i 4-5 min.

3

Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.

4

Skær citron i både. Skær agurk i 1 cm tern. Skær radiser i kvarte. Bland smuldret salatost, agurk, radiser, resterende persille, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

5

Krydr yoghurt med et nip salt* og peber* i en lille skål.

6

Anret pirogger og radisesalat på tallerkener. Server med dressing.