Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini, tomat & persille! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en sprød radisesalat med græsk salatost, agurk, persille og citronsaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Zucchini
1 pakke
Bredbladet persille
4 g
Kidneybønner
½ dåse
Ay Cajun-ba
(Indeholdersulfitter)25 ml
Tomatpuré
1 stk
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)1 stk
Tærtedej
(Indeholdergluten)75 g
Agurk
75 g
Radiser
1 stk
Græsk salatost
(Indeholdermælk)Citron
Yoghurt
(Indeholdermælk)Æg* (trin 3)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini groft. Hak persille groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si, og hak groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Ay Cajun-ba, et nip salt* og peber* og halvdelen af persille, og steg videre i 4-5 min.
Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.
Skær citron i både. Skær agurk i 1 cm tern. Skær radiser i kvarte. Bland smuldret salatost, agurk, radiser, resterende persille, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.
Krydr yoghurt med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Anret pirogger og radisesalat på tallerkener. Server med dressing.