
Vegetariske 'kebab style'-pulled beans
med ovnbagte fritter og krydret urteyoghurt
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften frister vi med vegetarisk 'kebab style' mad. Vi steger pulled beans og rødløg med cajunkrydderier, og serverer med sprøde rodfrugtsfritter krydret med oregano. Skønt tilbehør er en frisk salat med tomat og gulerod og krydret urteyoghurt med hvidløg og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
1 stk
Rødbede
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Gulerod
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ g
Oregano, tørret
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pose, 2P], salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland yoghurt, persille, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Hak tomat groft.
Hak salat fint.
Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og hak resten fint.
Skær rødløg i 1 cm både.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Tilsæt pulled beans, rødløg, Ay Cajun-ba, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, bland tomat, gulerod, salat og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Anret fritter på tallerkener.
Top med pulled beans og salat.
Dryp med urteyoghurt.