Vegetariske 'kebab style'-pulled beans
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske 'kebab style'-pulled beans

Vegetariske 'kebab style'-pulled beans

med ovnbagte fritter og krydret urteyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med vegetarisk 'kebab style' mad. Vi steger pulled beans og rødløg med cajunkrydderier, og serverer med sprøde rodfrugtsfritter krydret med oregano. Skønt tilbehør er en frisk salat med tomat og gulerod og krydret urteyoghurt med hvidløg og persille.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Klimavenlig
Klimavenlig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2676 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat411.9 g
Sukker20.2 g
Protein71.2 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pose, 2P], salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav urteyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Bland yoghurt, persille, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft. 

Hak salat fint. 

Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og hak resten fint. 

Skær rødløg i 1 cm både.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Tilsæt pulled beans, rødløg, Ay Cajun-ba, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav salat
5

Imens, bland tomat, gulerod, salat og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Top med pulled beans og salat.

Dryp med urteyoghurt.