Skip to main content
Vegetariske 'kebab style'-pulled beans

Vegetariske 'kebab style'-pulled beans

med ovnbagte fritter og krydret urteyoghurt

3.8
(27)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med vegetarisk 'kebab style' mad. Vi steger pulled beans og rødløg med cajunkrydderier, og serverer med sprøde rodfrugtsfritter krydret med oregano. Skønt tilbehør er en frisk salat med tomat og gulerod og krydret urteyoghurt med hvidløg og persille.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Rødbede

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk Kan indeholde spor af: Mælk)

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2676 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat411.9 g
Sukker20.2 g
Kostfibre44.1 g
Protein71.2 g
Salt3.3 g
Potassium1273 mg
Calcium5.5 mg
Iron40.2 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pose, 2P], salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav urteyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Bland yoghurt, persille, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft. 

Hak salat fint. 

Skræl gulerod til tynde, lange bånd, og hak resten fint. 

Skær rødløg i 1 cm både.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Tilsæt pulled beans, rødløg, Ay Cajun-ba, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav salat
5

Imens, bland tomat, gulerod, salat og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Top med pulled beans og salat.

Dryp med urteyoghurt.