HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Halloumitacos
topBanner
Vegetariske halloumitacos

Vegetariske halloumitacos

med karamelliserede rødløg og avocadocreme

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittermælkægsennepgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

2 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Hjertesalat

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1036.775 kcal
Energi (kJ)4337.8667 kJ
Fedt52.4825 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat82.7667 g
Sukker22.4 g
Protein39.179 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skær halloumi i skiver (ca. 1 cm). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær tomat i både. Riv hjertesalat i mindre stykker.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og sukker* [3 tsk | 6 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

3

Bland oregano, halvdelen af hvidløg, en smule olivenolie* og et nip peber* i en skål. Vend halloumi i skålen.

4

Skær citron i både. Skær avocado over på langs, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado, mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og resterende hvidløg med en gaffel i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Varm tortillabrød i ovnen i 1-3 min eller i mikrobølgeovn i 10 sek.

6

Fyld tortillabrød med tomat, hjertesalat, rødløg og halloumi. Dryp med avocadodressing. Server med resterende citronbåde.