Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Basilikum
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg Kan indeholde Æg, Mælk)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
½ dåse
Tomatpuré
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
40 g
Rucola
6 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Løg
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 dl
Vand (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak hvidløg og løg fint.
Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.
Hak basilikum groft.
Skyl rucola.
Bland panko, finrevet ost, solsikkekerner, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme.
Svits tomatpuré [½ dåse, 2P], hvidløg og løg i 30 sek.
Tilsæt tomat, peberfrugt, basilikum, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og vand [2 dl | 4 dl], og lad simre i 2-3 min.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.
Tilsæt tortelloni, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.
Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.
Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden.
Vend rucola med balsamico [½ pakke, 2P] i en skål.
TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.
Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.
Top med rucola.