topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk Sloppy Joe

Vegetarisk Sloppy Joe

med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw

Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Nem
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Byg
Soja
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

50 g

Ketchup

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)806 kcal
Energi (kJ)3370 kJ
Fedt31.23 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat101.95 g
Sukker21.1 g
Protein28.64 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

 

Lav rødkålsslaw
2

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Pisk halvdelen af mayonnaise og et skvæt vand sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt rødkål, og vend sammen.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet.

 

Krydr plantefars
4

Sænk til middel varme. Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Smag til med salt og peber. Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

 

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

 

Server
6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med plantefars, det grønne forårsløg og en smule rødkålsslaw. Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.