HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Sloppy Joe
topBanner
Vegetarisk Sloppy Joe

Vegetarisk Sloppy Joe

med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw

Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.

Tags:VegetariskKlimavenlig
Allergener:ægsennepglutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

75 g

Rødkål, skåret

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

50 g

Ketchup

6 g

Sennep

(Indeholdersennep)

15 g

Worcestershire sauce

(Indeholdersennep, gluten, soja)

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)806 kcal
Energi (kJ)3370 kJ
Fedt31.23 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat101.95 g
Sukker21.1 g
Protein28.64 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

 

2

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Pisk halvdelen af mayonnaise og et skvæt vand sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt rødkål, og vend sammen.

3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet.

 

4

Sænk til middel varme. Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Smag til med salt og peber. Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

 

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

 

6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med plantefars, det grønne forårsløg og en smule rødkålsslaw. Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.