topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pizza

Vegetarisk pizza

med champignon, spinat & tomat

Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og pecorino. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Løg

200 g

Brune champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

150 g

Crème fraiche

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Pecorino Romano-ost

½ pose

Salvie

2 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)561 kcal
Energi (kJ)2348 kJ
Fedt8.6 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat91.75 g
Sukker3.4 g
Protein14.64 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Steg svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 bageplader, 4 pers.]. Halver løg, og skær i tynde skiver. Skær champignon i tynde skiver. Riv hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg svampe med et nip salt* i 3-4 min. Sænk til middel varme, og tilsæt hvidløg. Steg i 1 min, og stil til side i en skål.

Lav spinatsauce
2

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg løg i 5-6 min, eller indtil de er bløde. Skru op for varmen, og steg videre i 2 min, eller indtil de har fået farve. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Tilsæt creme fraiche, og rør rundt. Tag panden af varmen, og smag til med salt* og peber*.

Forbered bund
3

Rul pizzadej ud. Riv pecorino i flager med en kartoffelskræller.

 Forbered pizza
4

Tag bagepladen ud af ovnen. Læg pizzadej på den varme bageplade, og fordel spinatsauce ud over. Top med svampe og pecorino.

Bag pizza
5

Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden. Skær tomat i små tern. Bland tomat, balsamico og sukker* i en skål. Fordel tomat på pizzaen, når den har 5 min tilbage af tilberedningstiden. Hak salvie [1/2 pose, 2 pers.] fint.

Server
6

Tag pizzaen ud af ovnen, og drys med salvie. Skær ud i mindre stykker, og server.