Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Har I aldrig prøvet at lave hjemmelavede fiskepinde? Det er nemt, hurtigt, og smager fantastisk. Vores fiskepinde får et ekstra twist af at paneres med persille. Skønt tilbehør er hjemmelavede fritter, en frisk salat med spinat, gulerod og æble og en cremet remoulade-inspireret sauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Dild
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Kartofler
1 pose
Bredbladet persille
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 stk
Æg (trin 4)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.
Imens, hak dild fint.
Bland dild, mayonnaise, sennep [1/2 pakke, 2P] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
Skyl spinat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Kom spinat, gulerod, æble, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.
Imens, hak persille fint.
Skær fisk i 3 stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og persille i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden.- Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fiskepinde, salat og fritter på tallerkener.
Server med sauce.