Urtepanerede fiskepinde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Urtepanerede fiskepinde

Urtepanerede fiskepinde

med bagte fritter og remoulade-inspireret sauce

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Har I aldrig prøvet at lave hjemmelavede fiskepinde? Det er nemt, hurtigt, og smager fantastisk. Vores fiskepinde får et ekstra twist af at paneres med persille. Skønt tilbehør er hjemmelavede fritter, en frisk salat med spinat, gulerod og æble og en cremet remoulade-inspireret sauce.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Dild

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3247 kJ
Kalorier (kcal)776 kcal
Fedt33.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker15.3 g
Protein35.3 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.

Bland sauce
2

Imens, hak dild fint. 

Bland dild, mayonnaise, sennep [1/2 pakke, 2P] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Kom spinat, gulerod, æble, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.

Paner fisk
4

Imens, hak persille fint. 

Skær fisk i 3 stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og persille i en tredje dyb tallerken. 

Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden.- Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fiskepinde, salat og fritter på tallerkener. 

Server med sauce.