Bacon- og tortelloniarrabiata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Bacon- og tortelloniarrabiata

med svampefyld og frisk basilikum

Har du brug for lynhurtig aftensmad? Vores Bacon- og tortelloniarrabiata er dit svar. Denne lækre pastaret er klar på under 15 minutter, og er perfekt til travle ugenætter. Og bare så du er forberedt, så betyder arrabiata "vred" på italiensk, for meningen med denne ret er, at den skal være stærk.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Rød chili

140 g

Bacon, tern

1 pose

Basilikum

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3381 kJ
Kalorier (kcal)808 kcal
Fedt43.4 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker17.9 g
Protein28.7 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak skalotteløg og hvidløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken, og hold varm.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg, chili og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hakkede tomater, sukker, salt, smør og et stort nip peber, og lad koge i 3-4 min.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad. 

Kog pasta
2

Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

3

Hak basilikum groft.

Tilsæt pastavand til saucen, og kog i 2-3 min.

Tilsæt tortelloni og halvdelen af basilikum lige inden servering.

4

Anret tortelloni og sauce i dybe tallerkener.

Top med bacon og resterende basilikum.