I aften er der en hurtig middag med thaiinspireret laks på menuen. Vi steger laksefilet med vores krydderiblanding Ga-Laksa og laver en sur-sød ananasglace med sød chilisauce. Serveres med en enkel kålsalat, jasminris og forårsløg til topping.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
150 g
Jasminris
2 stk
Forårsløg
½ dåse
Ananasskiver
40 g
Sød chilisauce
150 g
Snittet kålsalat
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Ga-Laksa
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Smør til glace
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, snit forårsløg fint.
Hak ananas groft (gem saft til sauce).
Bland kålsalat, olivenolie og salt i en stor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Ga-laksa.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt smør, ananas med saft, sød chilisauce og hvidvinseddike, og steg videre i 1-2 min.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Anret ris, laks og kålsalat på tallerkener.
Top med ananas-glace og forårsløg.