Hurtig thailandsk sød chili-laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig thailandsk sød chili-laks

Hurtig thailandsk sød chili-laks

med kålsalat og ananasglace

I aften er der en hurtig middag med thaiinspireret laks på menuen. Vi steger laksefilet med vores krydderiblanding Ga-Laksa og laver en sur-sød ananasglace med sød chilisauce. Serveres med en enkel kålsalat, jasminris og forårsløg til topping.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

150 g

Jasminris

2 stk

Forårsløg

½ dåse

Ananasskiver

40 g

Sød chilisauce

150 g

Snittet kålsalat

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3362 kJ
Kalorier (kcal)804 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat82 g
Sukker19.2 g
Protein32.4 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav kålsalat
2

Imens, snit forårsløg fint.

Hak ananas groft (gem saft til sauce).

Bland kålsalat, olivenolie og salt i en stor skål.

Steg laks
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Ga-laksa.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Tilsæt smør, ananas med saft, sød chilisauce og hvidvinseddike, og steg videre i 1-2 min. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Server
4

Anret ris, laks og kålsalat på tallerkener.

Top med ananas-glace og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image