
Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk og spicy karrypasta med citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Server kyllingekarryen med ris og frisk koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Jasminris
1 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
1 stk
Citrongræs
½ stk
Ingefær
200 ml
Kokosmælk
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
½ pose
Koriander
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel gulerod og zucchini i et ildfast fad, og dryp med en smule olivenolie*. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min.

Bank citrongræs med en grydeske. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Bland ingefær, kokosmælk, sojasauce, karrypasta og et nip salt* og peber* i en skål. Kom citrongræs i skålen.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber* på begge sider.

Tag det ildfaste fad ud af ovnen, og tilsæt karrysauce. Placer laks oven på grøntsagerne med skindsiden opad, og dryp med en smule olivenolie*. Bag videre i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt. Fjern citrongræs fra fadet. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Anret ris i dybe tallerkener. Top med grøntsager, laks og karrysauce. Drys med koriander.