topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex tacos

Tex-Mex tacos

med oksekød, mozzarella & tomat

Tacos er blandt vores mest elskede fastfood, god til frokost, middag eller som en snack om aftenen. Amerikanerne spiser mere end 4,5 milliarder tacos om året!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)737 kcal
Energi (kJ)3085 kJ
Fedt27.49 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat76.72 g
Sukker13.4 g
Protein44.13 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint.

Steg oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Steg løg
3

Tilsæt løg, og steg videre i 2-3 min.

Varm tortillabrød
4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Krydr oksekød
5

Tilsæt Tex-Mex og et skvæt vand* til panden, og steg i yderligere 1 min. Tag stegepanden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød, tomat og gulerod. Top med revet mozzarella.