
Tacos er blandt vores mest elskede fastfood, god til frokost, middag eller som en snack om aftenen. Amerikanerne spiser mere end 4,5 milliarder tacos om året!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket oksekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt løg, og steg videre i 2-3 min.

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt Tex-Mex og et skvæt vand* til panden, og steg i yderligere 1 min. Tag stegepanden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Fyld tortillabrød med salat, oksekød, tomat og gulerod. Top med revet mozzarella.

