HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTex Mex Tacos
topBanner
Tex-Mex tacos

Tex-Mex tacos

med oksekød, mozzarella & tomat

Tacos er blandt vores mest elskede fastfood, god til frokost, middag eller som en snack om aftenen. Amerikanerne spiser mere end 4,5 milliarder tacos om året!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod

30 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3084.6121 kJ
Kalorier (kcal)737.24 kcal
Fedt27.5475 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat76.719 g
Sukker13.1 g
Protein44.1335 g
Salt5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Tilsæt løg, og steg videre i 2-3 min.

4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

5

Tilsæt Tex-Mex og et skvæt vand* til panden, og steg i yderligere 1 min. Tag stegepanden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød, tomat og gulerod. Top med revet mozzarella.