
I aften laver fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og farve, som desuden er færdig på under en halv time. Vi steger kylling, svampe, peberfrugt og løg, og lader dem derefter simre i en sauce med ingefærpasta og teriyakisauce. Vi blander udonnudler i saucen, og så topper vi herlighederne med frisk forårsløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
150 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Ingefærpasta
½ stk
Champignon, skivet
½ spsk
Olivenolie (trin 2)

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, svampe [1/2 pakke, 2P], peberfrugt, rødløg og ingefærpasta [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt teriyakisauce, nudelvand [1/2 dl | 1 dl] og nudler, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen virker tyk.

Anret nudler i dybe tallerkener.
Drys med forårsløg.