topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki glazed trout

Teriyaki glazed trout

with cucumber salad and ginger rice

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

25 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3406 kJ
Kalorier (kcal)814 kcal
Fedt40.3 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker15.1 g
Protein32.8 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6