topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle

Tagliatelle

med cremet pesto, tomat & peberfrugt

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og peberfrugt, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

75 g

Crème fraiche

8 g

Grøntsagsbouillon

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Finrevet ost

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)486 kcal
Energi (kJ)2034 kJ
Fedt15.98 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat75.02 g
Sukker2.7 g
Protein14.44 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i strimler. Skær rødløg i 2 cm både. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], et nip citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand*. Lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pesto, bagte grøntsager og pasta, og vend sammen. Tilsæt et skvæt citronsaft. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.