HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle
topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med cremet pesto, tomat & peberfrugt

Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og peberfrugt, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:ægglutenmælksellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Tagliatelle

(Indeholderæg, glutenKan indeholdesoja, sennep, æg)

8 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

60 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

Rød peberfrugt

Rødløg

Tomat

Hvidløgsfed

Citron, økologisk

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)486.06 kcal
Energi (kJ)2033.675 kJ
Fedt15.977 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat75.02 g
Sukker2.7 g
Protein14.44 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i strimler. Skær rødløg i 2 cm både. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak basilikum groft.

3

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], et nip citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand*. Lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt pesto, bagte grøntsager og pasta, og vend sammen. Tilsæt et skvæt citronsaft. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.