Lyst til tacos? Prøv en ny version, med vores Sydamerikansk-inspireret chorizotacos, der er fulde af spændende smagskombinationer. Den krydrede pølse ledsages af en smagfuld salat med stegte majskerner og limesyltet rødløg, og serveres med en cremet hvidløgssauce i bløde hvedetortillas.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Chorizo, ternet
(Indeholder Mælk)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
100 g
Spidskål
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 dåse
Majs
½ stk
Rødløg
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Halver lime.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland et stort skvæt limesaft med salt og sukker i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, mayonnaise, fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver spidskål, og skær i tynde skiver.
Riv persille og koriander i grove stykker.
Bland spidskål og gulerod i en stor skål.
Hæld væde fra majs.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil let brunet og velduftende.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Imens, kom majs og syltede rødløg (med syltelage) i skålen med spidskål.
Krydr med salt, dryp med en smule olivenolie, og vend sammen.
Fordel hvidløgsdressing på tortillabrød.
Top med kålsalat, chorizo og resterende olie fra stegepanden.
Drys med persille og koriander.