Sydamerikansk inspireret chorizotacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydamerikansk inspireret chorizotacos

Sydamerikansk inspireret chorizotacos

med hvidløgssauce og stegt majssalat

Lyst til tacos? Prøv en ny version, med vores Sydamerikansk-inspireret chorizotacos, der er fulde af spændende smagskombinationer. Den krydrede pølse ledsages af en smagfuld salat med stegte majskerner og limesyltet rødløg, og serveres med en cremet hvidløgssauce i bløde hvedetortillas.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder Mælk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

100 g

Spidskål

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 dåse

Majs

½ stk

Rødløg

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4337 kJ
Kalorier (kcal)1036 kcal
Fedt59.1 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat87.4 g
Sukker16.7 g
Protein37.4 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Halver lime.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland et stort skvæt limesaft med salt og sukker i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise, fraiche og et nip salt og peber i en lille skål.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver spidskål, og skær i tynde skiver.

Riv persille og koriander i grove stykker.

Bland spidskål og gulerod i en stor skål.

Steg majs
3

Hæld væde fra majs.

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. 

Steg chorizo
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil let brunet og velduftende.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Imens, kom majs og syltede rødløg (med syltelage) i skålen med spidskål.

Krydr med salt, dryp med en smule olivenolie, og vend sammen.

Server
6

Fordel hvidløgsdressing på tortillabrød.

Top med kålsalat, chorizo og resterende olie fra stegepanden.

Drys med persille og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image