iMat svinemørbrad i cremet sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
iMat svinemørbrad i cremet sauce

iMat svinemørbrad i cremet sauce

med kogte kartofler og frisk æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i ovnen krydret med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Vi serverer den med en cremet basilikum-sauce lavet på Oatlys plantebaserede iMat og både sødt og syrligt tilbehør i form af en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Nødder
Sennep
Sulfitter
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

125 ml

Oatly iMat

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2404 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt26.4 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat47.9 g
Sukker14.1 g
Protein34.2 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med salt og peber. Dæk til med låg, og stil til side. 

Tilbered svinemørbrad
2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og salt, og brun i 2 min på hver side. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
3

Imens, hak basilikum fint. 

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Lav salat
4

Vend salat og æble med honning-sennepsdressing og et nip salt og peber i en stor skål.

Lav sauce
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middel varme. 

Steg hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt iMat [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber.

TIP: Gem den overskydende iMat [2P] til morgenkaffen. 

Server
6

Skær svinemørbrad i 2 cm skiver.

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener.

Top med basilikumsauce.

Top salat med valnødder.