topBanner
Svampewrap

Svampewrap

med pesto, karamelliserede løg & grønne tomater

Fastfood-favorit i ny klæder; en ukompliceret, hjemmelavet wrap er et klokkerent alternativ at nyde en hverdagsaften. Efter en indsats på kun 25 minutter skal du blot sætte tænderne i en varm tortilla fyldt med lækkerier som karamelliserede løg, velsmagende pestodressing og friske, grønne tomater. Bønner, peberfrugter og svampe ledsages af salatost, og på ingen tid har du en mættende smagsfest at se frem til.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælksulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Portobello

4 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Rød peberfrugt

75 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

1 stk

Grøn tomat

30 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pakke

Sorte bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker*

1 spsk

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4460 kJ
Kalorier (kcal)1066 kcal
Fedt44 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat125 g
Sukker28 g
Protein30 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Skær rødløg i tynde skiver. Skær portobello i tykke strimler.Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Sænk til middelvarme. Tilsæt balsamico, sukker og vand, og lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret. Krydr med salt og peber, og stil til side i en skål.

3

Hak tomat groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, peberfrugt og et nip salt, og steg i 4-5 min. Tilsæt bønner, hvidløg og citronskal, og steg videre i 2-3 min. Krydr med salt og peber.

5

Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med pestodressing. Top med svampe, peberfrugt, bønner, tomat og karamelliserede løg. Drys med ost. Dryp med en smule citronsaft, og fold sammen til wraps.