
Fastfood-favorit i ny klæder; en ukompliceret, hjemmelavet wrap er et klokkerent alternativ at nyde en hverdagsaften. Efter en indsats på kun 25 minutter skal du blot sætte tænderne i en varm tortilla fyldt med lækkerier som karamelliserede løg, velsmagende pestodressing og friske, grønne tomater. Bønner, peberfrugter og svampe ledsages af salatost, og på ingen tid har du en mættende smagsfest at se frem til.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 pakke
Sorte bønner
15 ml
Balsamico
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Portobello
75 g
Græsk salatost
30 g
Grøn pesto
(Indeholder: Sulfitter, Mælk)
1 stk
Løg
1 stk
Rød peberfrugt
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Grøn tomat
2 tsk
Sukker
1 spsk
Vand

Skær rødløg i tynde skiver. Skær portobello i tykke strimler. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Sænk til middelvarme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand*, og lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret. Krydr med salt* og peber*, og stil til side i en skål.

Hak tomat groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, peberfrugt og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Tilsæt bønner, hvidløg og citronskal, og steg videre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.

Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Smør tortillabrød med pestodressing. Top med svampe, peberfrugt, bønner, tomat og karamelliserede løg. Drys med ost. Dryp med en smule citronsaft, og fold sammen til wraps.

