HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvampewrap
topBanner
Svampewrap

Svampewrap

med pesto, karamelliserede løg & grønne tomater

Fastfood-favorit i ny klæder; en ukompliceret, hjemmelavet wrap er et klokkerent alternativ at nyde en hverdagsaften. Efter en indsats på kun 25 minutter skal du blot sætte tænderne i en varm tortilla fyldt med lækkerier som karamelliserede løg, velsmagende pestodressing og friske, grønne tomater. Bønner, peberfrugter og svampe ledsages af salatost, og på ingen tid har du en mættende smagsfest at se frem til.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepsulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

15 ml

Sorte bønner

4 stk

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

150 g

Hvidløgsfed

30 g

Portobello

1 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 stk

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

2 tsk

Rødløg

1 spsk

Rød peberfrugt

Citron

Grøn tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1037.135 kcal
Energi (kJ)4339.3726 kJ
Fedt41.946 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat135.3466 g
Sukker14.7 g
Protein25.3015 g
Salt3.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde skiver. Skær portobello i tykke strimler. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Sænk til middelvarme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand*, og lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret. Krydr med salt* og peber*, og stil til side i en skål.

3

Hak tomat groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, peberfrugt og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Tilsæt bønner, hvidløg og citronskal, og steg videre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.


5

Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande. 


6

Smør tortillabrød med pestodressing. Top med svampe, peberfrugt, bønner, tomat og karamelliserede løg. Drys med ost. Dryp med en smule citronsaft, og fold sammen til wraps.